Bedrijfsprofiel

Overmars is gebundeld vakmanschap

Bouwbedrijf Overmars is geen nieuwe naam in de wereld van bouwen en verbouwen. De onderneming bestaat al bijna 100 jaar. In 1903 richtte timmerman Johannes Bernardus Overmars zijn eigen bedrijfje op.

In de loop der jaren werd Overmars door familieleden gerund, waarbij recentelijk de firmaís Van Vilsteren en Bouwbedrijf Casteel uit Olst zijn overgenomen. Daarnaast is Overmars een zusteronderneming van Aannemersbedrijf Linthorst uit Apeldoorn. Zo wordt een groot deel van de calculaties, offertes en de administratie in Apeldoorn verzorgd.

Op deze manier is in Olst een bedrijf ontstaan met zeer veel vakmanschap op een ruim vakgebied. En wellicht nog belangrijker: Overmars richt zich geheel op dat waar het juist goed in is, namelijk afspraken met ķ nakomen voor bouwen en verbouwen!

Afspraak is afspraak

Voor alle soorten bouwwensen gaan wij eerst samen met u om de tafel zitten. Uw wens kan een verbouwing van uw huis, een noodzakelijke reparatie, een nieuwe woning, een bedrijfshal of een andere bouwkundige activiteit zijn.
Gezamenlijk bekijken we eerst de mogelijkheden, stemmen we het budget af en werken we vervolgens een mogelijk en passend bouwplan uit. Daar waar nodig worden we bijgestaan door een vakkundig architect en/of constructeur.
Afspraak is afspraak en daar houden we ons graag aan.

Bouwen is vertrouwen

We doen er dan ook alles aan het hele bouwproces zo soepel en efficiŽnt mogelijk te laten verlopen. Zo heeft u altijd een vast aanspreekpunt, wordt er vooraf een goed overzicht van de bouwwerkzaamheden gemaakt en werken wij volgens een zo nauwkeurig mogelijke planning.
Neem de proef op de som en bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak. Bouwen is vertrouwen en dat bewijzen we u graag.